Välkommen till Piratpensionat Produktion!

Välkommen till Piratpensionat Produktion!

Allt material här får du sprida och bearbeta!

Här på Piratpensionat Produktion skriver jag om det jag skriver, om att skriva och om att sprida fri kultur.

Här bor därför det mesta som jag skrivit och lite av det som jag komponerat, ibland tillsammans med vänner. Ladda ner böcker, noveller, manus och musik och sprid. Allt material är licensierat under Creative Commons by-nc-sa. Mer om det hittar du här.

Peppad på en utomkroppslig upplevelse?

På gångPosted by Dan Engström Mon, September 19, 2011 11:31:10
"Radioteatern ger:" - en ikon i dramatik i ljudformat. Nåja. En radioteaterpjäs kostar ju lite krut att fixa, med tanke på alla ljudeffekter. Men vi har ju musik istället! En inläsning av Båtsman Brännings Piratpensionat skall vi fixa i vilket fall, så får vi se vilket formatet blir. En kvalificerad gissning är en enkel inläsning uppblandad med några få ljudeffekter och låtarna på sina respektive platser, allt som mp3 och ogg, och så ber vi Föreningen Fri Kultur och Programvara att lägga upp dem. Låter som en plan.

"Du har hört XXX läsa Båtsman Brännings Piratpensionat, av Dan Engström. Musik av Anders Ekberg och författaren. Illustrationerna gjordes av Pernilla Bergling. Inspelningen gjordes av Piratpensionat Produktion. Vill du läsa och höra mer från oss är du välkommen till vår hemsida www.piratpensionat.se. Allt material från oss är licensierat Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika."Vill du bli vår uppläsare? Välkommen att höra av dig! Man eller kvinna spelar ingen roll. Du skall ha talang för dramatisk gestaltning, nyfikenhet och intresse av mediet. Ha gärna höga förväntningar på materialet men låga förväntningar på allt som rör infrastruktur. En god portion humor kommer därför väl till pass.

Vi har ingen ersättning till dig, ingen studio att krypa in i, bara en portabel studiolåda, en överdjävla bra barnbok att läsa in och evig ära för dig som den första inläsaren. Boken som skall läsas in finns här.

Peppad på att testa dina utomkroppsliga skådespelartalanger? Skicka en rad till mig. Vänta inte för länge.

  • Comments(0)//piratpensionat.mickla.se/#post94