Välkommen till Piratpensionat Produktion!

Välkommen till Piratpensionat Produktion!

Allt material här får du sprida och bearbeta!

Här på Piratpensionat Produktion skriver jag om det jag skriver, om att skriva och om att sprida fri kultur.

Här bor därför det mesta som jag skrivit och lite av det som jag komponerat, ibland tillsammans med vänner. Ladda ner böcker, noveller, manus och musik och sprid. Allt material är licensierat under Creative Commons by-nc-sa. Mer om det hittar du här.

Platsen är besatt.

På gångPosted by Dan Engström Sun, September 25, 2011 00:27:44
Eller så är det vi som är det. Besatta alltså. Nåväl. Ikväll har vi nyheter om inläsningen av Båtsman Bränning. Imorgon är det inplanerat en testläsning av ett par episoder med YNF!, en riktigt duktig ensemblist i Chalmersspexet när det begav sig för oss för några år sedan. YNF! fick sitt smeknamn efter en minst sagt oväntad serietidning. Lång historia, fråga inte mer nu. Det skall bli hur kul som helst att se hur den inspelningen blir, och hur den tar sig ut på nätet sedan. Ge mig några dagar efter inspelningen att leka med ljud och eventuella ljudeffekter så hittar ni den på min sida på Soundcloud sen.

I slutet av oktober planerar jag sedan ta med mig studion och familjen till Karlstad. Där skall vi spela in hela boken med hjälp av en fullständigt underbar röst. Nej, jag tänker inte berätta vem det är förrän det hela är klart. Ni känner honom inte. Fast det är klart, de av er som följer mig på twitter vet ju redan vem det är. För er andra: hans röst har en karaktär ni garanterat känner igen. Varmt, vänligt och intressant, men samtidigt uppfordrande som att den förväntar sig att lyssnaren skall ge berättelsen tid. Den svensk som inte ler igenkännande måste ha hoppat över sin barndom.


  • Comments(0)//piratpensionat.mickla.se/#post95