Välkommen till Piratpensionat Produktion!

Välkommen till Piratpensionat Produktion!

Allt material här får du sprida och bearbeta!

Här på Piratpensionat Produktion skriver jag om det jag skriver, om att skriva och om att sprida fri kultur.

Här bor därför det mesta som jag skrivit och lite av det som jag komponerat, ibland tillsammans med vänner. Ladda ner böcker, noveller, manus och musik och sprid. Allt material är licensierat under Creative Commons by-nc-sa. Mer om det hittar du här.

Bränning live på engelska

På gångPosted by Dan Engström Sat, October 22, 2011 00:13:39
Bränning på engelska? Ehhh .... vad hände nu? Lugn. Låt mig förklara.

FSCONS, the Free Society Conference and Nordic Summit, arrangeras av FFKP den 11-13 november på Lindholmen i Göteborg. Det är Nordens största årliga mötesforum för fri kultur, fri programvara och ett fritt samhälle. Det ingår såklart sociala aktiviteter, och jag är lycklig över att ha blivit inbjuden tillsammans med resten av Bränningvännerna att framföra delar av boken och några av låtarna!

Mellan 20.00 och 20.30 på söndagen den 13 november skall vi levandegöra David och Sisselas roddtur. På engelska. Då fick man ju översätta den episoden. Det blev faktiskt inte så himla dumt. Vad tycker ni?Sedan skall vi sjunga, fast det gör vi på svenska. Så här kanske? Dags att ge sig hem och repa med andra ord. Vad tror ni, räcker ett repetitionstillfälle?

A splendid time is guaranteed for all.

Updaterad version av texten 2011-10-28. My sincere gratitude to Vicky for the help with fine-tuning my English.

  • Comments(2)//piratpensionat.mickla.se/#post98