Välkommen till Piratpensionat Produktion!

Välkommen till Piratpensionat Produktion!

Allt material här får du sprida och bearbeta!

Här på Piratpensionat Produktion skriver jag om det jag skriver, om att skriva och om att sprida fri kultur.

Här bor därför det mesta som jag skrivit och lite av det som jag komponerat, ibland tillsammans med vänner. Ladda ner böcker, noveller, manus och musik och sprid. Allt material är licensierat under Creative Commons by-nc-sa. Mer om det hittar du här.

Höst. Skördetid.

SkördetidPosted by Dan Engström Sun, November 10, 2013 02:15:59
Den här historien har paus. Henrik tog över, så Pensionatet får vänta.
(2015-10-27)

Vi föds ensamma och vi dör ensamma. Därför skulle det nog komma som en stor överraskning för de flesta av oss att vi faktiskt inte är ensamma. För Carina Ådahl var det något av en chock att inse att hon dessutom förväntades göra något åt det.

Härom veckan satte jag igång ett nytt projekt. Jag deltog i en diskussion på nätet om multimedialt berättande och fick en idé i knät. Collaborative creation for the win. Alla planer i den diskussionen övergavs i det ögonblicket. Det blev en ny historia som kräver att få bli berättad och ett nytt bokprojekt. Jag kallar det Skördetid. Jag räknar med att skrivandet kan leda mig vart som helst, precis vart som helst, långt från mina ursprungliga planer. Det har det faktiskt redan gjort. Nå, det är bara att hänga på. Jag skriver får jag se, jag skriver får jag se.

Den allra senaste versionen har ni här:Det är höst. Skördetid. Välkomna att följa med på resan.

Senaste ändring: 2013-11-14.


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.